
استنلی توچی با پیتزا در ناپل ضیافت میکند. استنلی برای یافتن تازه ترین موزارلا و بهترین گوجه فرنگی سن مارزانو، تور گردبادی را آغاز می کند و از اسپاگتی و کدو سبز دیدنی لذت می برد....

استنلی توچی در جستجوی چهار پاستا معروف به رم می رود. استنلی rigatoni all'amatriciana را سفارش می دهد، از carbonara نمونه می گیرد و مجموعه ای از پنیرها و سوسیس های تهیه شده از گوسفند و خوک های پرورش یافته در منطقه را امتحان می کند....

استنلی توچی به کاوش در بولونیا می پردازد که بسیاری آن را پایتخت غذایی ایتالیا می دانند. بولونیا خانه محصولات غذایی محافظت شده در سطح جهانی است: پارمیجانو، پروسوتو د پارما و سرکه بالزامیک سنتی که فقط چند مورد را نام برد....

استنلی توچی در اطراف میلان غذا می خورد و می نوشد. در اینجا، استنلی از یک aperitivo لذت میبرد، احساس میکند برای درست کردن پیتزوکری – نودلی که از گندم سیاه تهیه میشود، الهام گرفته است، و از غذاهای کلاسیک میلانی – گوشت گوساله و ریزوتو لذت میبرد....

استنلی توچی خانه سابق خود را کشف می کند: توسکانی. استنلی یک بار شراب می خزد، اهمیت نان کم ارزش را جشن می گیرد و از غذاهایی که از نان کهنه به عنوان ماده اصلی استفاده می کنند، نمونه می گیرد....

استنلی توچی از سیسیل بازدید می کند. در اینجا، استنلی یک حس ترد شور را امتحان می کند، انگورهای کشت شده در خاک های منحصر به فرد منطقه را می چشد و به مهمان نوازی سیسیلی منعکس می شود....
ارسال دیدگاه